About us


Lene Nielse
n – 1964
Head coach, og fodermester. Da jeg ikke er udstyret med hverken fart eller konkurrence nerver, er det den daglige pasning jeg tager mig af. Med risiko for at blive alene mor til to drenge og en Siberian Husky levede jeg drømmen ud og købte min første husky i 2000, men familien blev heldigvis “bidt” af racen lige så meget som jeg. Ja og så tager den ene hund den anden med sig, men det er jeg sikker på at der vil være flere der nikker genkendende til.
Uddannet ergoterapeut.

 

Jes Nielsen – 1960
Jes er den kreative og praktiske. Han bygger stort set alt hvad der kræves til sporten.
Her er der til gengæld masser af fart djævel. Han er vores velo kører der motionere hundene på cykel når anden træning ikke er mulig. Habil skiløber der gerne tager et par hunde med ud på en 15 km.
Arbejder til daglig med rehabilitering af unge misbrugere

 

Casper Nielsen – 1987
Jeg er teamets musher, og det er mig som for det meste står for træning af hundene og køre div. konkurrencer vi nu vælger at stille op til. Jeg har  kørt med Siberian Huskies siden 2000. Er uddannet Datatekniker, og arbejder til daglig på Københavns Universitet på som IT-driftstekniker.

 

Nicolai Nielsen – 1993
Nicolai er kennelassistent hjemme på kennelen. Fodring og luftning ud og ind af hundegårdene er hans speciale. Derudover er Nicolai krybdyrs specialist, og har en del af slagsen. Så udover hunde interessen har familien meget fornøjelse af Nicolai´s kvælerslange, levende mus, leguaner, gekkoer og dertilhørende  levende “kryb” til at fodre med.

 

Kontakt information
E-mail: teamquenyas @ gmail.com

QR Code Business Card