På sne!

IMG_5317

Vinterferie. Vi har været 3 herlige uger på sne. På grund af mange væltede træer fra stormen “Dagmar” som rasede i Jämtland under jule dagene, var vores spor forhold hjemmefra i år helt umulige og vi havde kun ét spor at køre på. Det var ikke for nybegyndere skal jeg hilse og sige, (det måtte jeg jo sande da jeg vovede mig ud) I år havde vi fornøjelsen af at have selskab af vores gode ven Steven de første par uger.

I uge 9 drog vi til Särna hos gode hunde venner der, for at tage på tur i fjället. De unge hunde blev testet på en noget længere distance end de har gået herhjemme i Skåne, og det var stor succes. Rigtig mange gode udfordringer blev også prøvet, head-on med andre hundespand, passeringer af snescootere, krydse veje,180 gr. vendinger med slæden, og pause på fjället. Så der er blevet trænet en masse teknik, godt for hunde og mushere.

Tilbage til Jämtland, flere sociale arrangementer, desværre ikke den store udfoldelse på hundefronten da vinteren var på tilbage tur, og alle spor var sten hårde.

I uge 10 gik det atter mod Särna for at bidrage med foto dokumentation ved PolarDistans. Hyggelige stunder med gode hundefolk, og nogle gode billeder kom der da også i hus. De sidste ture på slæden i fjället, og vi drog hjem tilfredse og mættet for en lille bitte stund.

Se billeder fra turen her.

Her er en video fra tur på fjeldet.

QR Code Business Card