Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

                    

                  

Dejligt med lidt ferie, og især når vejrudsigten siger sol og 27 grader  Hundene synes dog godt det kunne havde været lidt køligere. Her må vi kompensere med lidt badning i Sangsjön, en rigtig fin badesø ca. 10 km fra os. Men lige på dette punkt er vores hunde nogle "tøsedrenge". Det er fint for dem hvis det bare kan foregå i vandkanten. Mormor og morfar kom trofast og tilbragte nogle dage i gæste huset, super hyggeligt. Tillykke med trav gevinsten mormor!

 

Lørdag d.2/8-08 havde vi regn og en temperatur på 10 grader, hvilket gav en mulighed for en lille bitte cykel tur med hundene for lidt aktivering. Vi besøgte Niller og Gabby som bor ca. 60 km fra os. Det er som altid super hyggeligt med god mad og hundesnak.

 

Vi fik repareret og udbygget lidt på hundegården samt muret skorsten og malet en hel masse lister til huset til senere montering. Men vi fik selvfølgelig også slappet af, fisket, cyklet, og nydt vores skønne natur.

 

I den sidste uge tog vi en tur til Åre, da Casper og Nicolai skulle afprøve Åre fjeldets   downhill baner. Det var lidt tåget og fugtigt, så der skulle køres med lidt nedsat hastighed. Men det var vildt fedt og drengene var meget begejstret. Nogle styrt måtte de dog lægge krop til, inden de beherskede de stejle nedkørsler helt.

 

I Funäsdal købte vi så endelig en snescooter. Vi havde hjælp fra vores nabo Lasse, som hjalp med tekniske spørgsmål og med at prutte om prisen, hvilket du var rigtig god til Lasse! Tak for hjælpen!

 

Nu glæder vi os til at køre spor op hjemme fra huset. Vi har rigtig fine muligheder for køre i hvert fald 15km´s spor op i varieret landskab. Når bjørnene sover er det intet problem. I sommer er der registreret ca. 25 bjørne i vores lokal område, så man tænker lige over det inden man kaster sig ud i alle mulige aktiviteter i skovens stille dybe ro.

Da Nicolai skulle starte på efterskole d. 17 august, kørte Jes, Lene  og Nicolai hjem fredag. Casper havde et grönt kort kursus i Hammerdal, så han drog nord på fredag morgen, overnattede hos Ola og Jessica i Ringsta og kørte hjem lørdag.

 

En lang ferie med mange gøremål og hyggelige stunder med venner, familie og naboer.

 

Klik på billederne for at læse billedtekst...


 

 

 

Solnedgang over Ljusnan ved vores hus. Billedet taget fra hundegårdene.
Hausti holder øje med en motorbåd på sangsjön.
Hautsi er ikke helt sikker på om han synes det er sjovt.
Rolf synes det er dejligt med lidt afveksling.
Fra 27 til 10 grader med regn...
Hos Niller og Gabby, her ses hundegården.
Downhill i Åre. Casper og Nicolai kørte den kendte 1000meter bane fra 1274 m.o.h.
Mange tror måske det ikke er så fysisk hårdt at køre ned af bakke. Men det er faktisk ret hårdt. Kunne mærkes i både lår og arme dagen efter.
Vi havde desværre ikke lige så godt vejr som sidst vi var i Åre. Fugtigt, lidt regn og mudderet baner. Se bare på cyklen.
Endelig! En tur til Funäsdalen for at købe snescooter. Lynx Grand Touring 600. Så kan der godt komme sne.
Da resten af familien kørte hjem, kørte Casper til Hammerdal for at tage grönt kort. Et rigtig fint kursus.